JUNTES SOM PSICOOPERA

Alex Figueroba

Mai sé ben bé com començar quan he de parlar de mi mateix, la veritat, o sigui que diré algunes coses aleatòries que em vagin venint al cap.
Vaig néixer a Badalona i sempre he viscut aquí. Vaig començar a estudiar Periodisme però durant el primer semestre vaig decidir que seria psicòleg gairebé per impuls. Si ho hagués pensat una mica abans m’hauria estalviat el Pla Bolonya però en fi, millor tard que mai. Les meves relacions afectives son no monògames i em sento orgullós d’això. M’encanta el cinema i he escrit uns quants guions -no n’he venut cap encara, però-. No se’m dóna massa bé vendre coses, així en general.
La meva meta principal com a psicòleg és ajudar a que les persones amb qui treballo es sentin més felices i satisfetes amb la seva vida. Intento transmetre el que he anat aprenent per afavorir la gestió emocional, les maneres de relacionar-se, la motivació, les dificultats sexuals i afectives, el processament de records conflictius o el que calgui segons la persona, les seves circumstàncies, història i objectius.
Per cert, quan llegeixis això probablement ja m’hagi tallat els cabells.

Sílvia Guarch 

La psicologia sempre ha sigut la meva vocació, tot i que m’ha costat adonar-me’n, ja que he hagut de donar moltes voltes pel món acadèmic i laboral fins arribar aquí.
Jo també he anat al psicòleg, i m’ha fet vergonya dir-ho.
Sempre he viscut a Viladecans.
Acostumo a canviar bastant d’estilisme, així que no t’espantis si quan em vegis en persona porto el cabell d’un altre color.
Tinc una gata que em pega i m’esgarrapa.
M’agrada Netflix, la xocolata, la festa, el gimnàs i ballar molt. Sóc enèrgica, apassionada, i sempre disposada a ajudar a tothom.
En les meves experiències laborals i de pràctiques he treballat amb persones drogodependents i del col·lectiu TEA de totes les edats. També he fet voluntariats d’acompanyament a persones grans i en hospitals de campanya amb persones sense sostre. Interessada en continuar desenvolupant-me en les àrees de l’afectivitat i la sexualitat humanes.

Anna Jordà

Em considero una persona empàtica, creativa i de tracte fàcil. Tot i ser tímida m’agrada poder compartir amb els altres, promovent així la lliure expressió de sentiments i pensaments. Sempre intento expressar de cor les coses que són veritablement importants per a mi i les persones que tinc davant, considero que és així com es creen les coses i les relacions que ens importen en les nostres vides. M’encanta treballar amb i per la persona i sobretot fer-ho a partir del diàleg i l’afecte.
Em torno boja amb el cafè de bon matí.
No em treguis l’esmorzar si a treballar haig d’anar.
Sóc fan de saludar sense conèixer a la persona.
Caminar i veure el mar em fa desconnectar.
El meu millor regal: un bon somriure.

Marc Lleida

Cul inquiet i de ment creativa, sempre estic fent alguna cosa.
Apassionat de les persones i de la millora del seu benestar, tots els meus estudis giren al voltant de la salut. Tinc la creença que tot abordatge s’ha de fer de manera holística, integrant múltiples ciències i perspectives.
Emprendre sempre ha sigut el meu gran somni, poder crear alguna cosa que no només em faci feliç a mi, sinó també als altres.
Sempre estic corrent d’un lloc a un altre. Probablement tingui el rècord de pantalons trencats a l’equip.

Ivan Rivera

El barri de Sants m’ha vist crèixer.
Com a psicòleg treballo sovint amb persones refugiades arreu del món i col·lectius en situació de vulnerabilitat. M’agrada treballar des de la psicologia positiva i l’educació emocional com a eina de transformació.
M’apassiona treballar en problemàtiques referents a la igualtat de gènere, els espais col·lectius de cures i l’afectació de la crisi climàtica en les persones.
Militant a Extinction Rebellion BCN, FoodCoop i la Magrana.
M’agrada la pizza freda i quan les amistats t’escriuen: “Ei, què fas ara?”. El somriure com a bandera.
Una amiga té una tortuga que es diu Lola.

Carol Puig

L’única no psicòloga de l’equip, però no patiu, no em veureu duent a terme cap mena d’atenció psicològica o formació.
Amb la meva experiència com a Project Manager i els meus coneixements d’emprenedoria, ajudo l’equip en tot el que puc.
Fins ara les meves funcions a Psicoopera han anat des del disseny a l’estratègia, passant per la fotografia, la realització d’entrevistes, el suport emocional o l’elaboració de tortells de Reis.
L’equip em paga amb bon rotllo, riures i molt d’amor.
Open chat
Hola! Parlem?
¡Hola! ¿Hablamos?
Hi! Wanna talk?